Beveiligde ruimte d.m.v. alarmsysteem en camerabewaking

Gratis gebruik van aanhanger en/of bestelbus

Gratis gebruik bestelbus bij verhuur opslagruimte

Gratis gebruik bestelbus en/of aanhanger

Gratis gebruik aanhangwagen bij verhuur opslagruimte

Opzegtermijn van slechts 2 weken

Self storage

Tijdelijk en permanente opslag

Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag. U huurt een ruimte, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte. Veilig, voordelig en vlakbij.

Self storage biedt particulier en bedrijf de gelegenheid op basis van een tijdelijke huur een unit te gebruiken voor de opslag van uiteenlopende goederen. Kort gezegd: doe het zelf opslag. De boxen variëren in grootte zodat er altijd opslagruimte op maat beschikbaar is. De box wordt gedurende een bepaalde tijd gehuurd, dus nooit langer en nooit groter dan nodig.

Voor de opslag van uw inboedel, tuinmeubels, promotiemateriaal, archief en meubilair, noem maar op; ruimtegebrek lost men op met self storage.

De opslag units zijn bijna altijd met auto, bus of vrachtwagen te bereiken, 6 dagen per week met zeer ruime openingstijden. Om u een hoop gesjouw te besparen zijn er transportwagentjes die ter plaatse ter beschikking worden gesteld. Gemak boven alles!

Waarom is Mini Opslag Uden anders?

Mini Opslag Uden denkt met haar klanten mee en vindt dat iedereen snel en eenvoudig bij zijn of haar unit moet kunnen komen. Daar draait het namelijk om: gemak.

Wat mag u opslaan?

Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

De algemene voorwaarden/huisregels zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven worden op verzoek toegezonden.

Als huurder van Mini Opslag Uden kunt u gratis gebruik maken van een aanhanger en/of bestelbus!